Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου εκδικαστεί σήμερα, Τρίτη η υπόθεση σωματεμπορίας της 25χρονης από τη Βουλγαρία που συγκλόνισε την Κρήτη τον Απρίλιο του 2019. Στο σκαμνί θα καθίσουν τέσσερα άτομα. Εκτός από τον «γαμπρό» κατηγορείται η 55χρονη μητέρα του, η 32χρονη αδελφή του και ο 29χρονος φίλος της.

Η 25χρονη κοπέλα σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σχετικό του ρεπορτάζ το cretapost.gr έφυγε από τον τόπο καταγωγής της τη Βουλγαρία και μετέβη στο Ηράκλειο για να ζήσει τον έρωτα με τον άνθρωπο που γνώρισε και ερωτεύτηκε μέσω του facebook. Η απόφαση της όμως αυτή τελικά έμελλε να εξελίχθηκε σ’ έναν εφιάλτη.

Στις αρχές του περασμένου Απρίλιο μίλησε στις αρχές όσα περνούσε. Κατήγγειλε λοιπόν πως έγινε έρμαιο στα χέρια εκείνου και της οικογένειας του που την ανάγκαζαν να εκδίδεται αλλά και να ζητιανεύει.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι συγγενείς της κοπέλας που δεν είχε δώσει σημεία ζωής εδώ και μέρες ανησύχησαν και ενημέρωσαν τις αρχές.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών ενημέρωσαν τους αστυνομικούς του Ηρακλείου οι οποίοι σε έφοδο την οποία πραγματοποίησαν στο σπίτι του άνδρα, στην περιοχή των Δειλινών, βρήκαν και απελευθέρωσαν την 25χρονη ενώ συνέλαβαν όλα τα μέλη της οικογένειας από τη Βουλγαρία.

Συγκεκριμένα συνελήφθη η 55χρονη μητέρα , η 32χρονη αδελφή ο 29χρονος φίλος της και ο 35χρονος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες είχαν πάρει τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και το κινητό της τηλέφωνο για να μην μπορεί να «δραπετεύσει».

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο Βούλγαρος τότε είχε βγάλει εισιτήρια για τη Γερμανία προκειμένου να ταξιδέψει εκεί με την νεαρή κοπέλα. 

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι τρεις είχαν προφυλακιστεί τον περασμένο Απρίλιο (ο σύντροφος της 25χρονης, η μητέρα του και η αδελφή του) ενώ ελεύθερος με περιοριστικούς όρους είχε αφεθεί ο τέταρτος κατηγορούμενος, ο σύντροφος της κουνιάδας της 25χρονης.