Οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε σε χωριό της Ροδόπης. Ηλικιωμένος σκότωσε τη γυναίκα του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε, τα ξημερώματα, στο Κόσμιο, έναν οικισμό που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από την Κομοτηνή. Όπως έγινε γνωστό, ο 79χρονος άντρας, αφού σκότωσε με κυνηγητική καραμπίνα την 69χρονη σύζυγό του, ειδοποίησε τις τοπικές αστυνομικές αρχές και στη συνέχεια, με το ίδιο όπλο, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα. Τα δύο πτώματα βρέθηκαν μέσα σε λίμνη αίματος σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, ενώ ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άντρας φέρεται να πυροβόλησε εξ επαφής την γυναίκα του, ενώ ο ίδιος σαν να μην … έτρεχε τίποτα, ενημέρωσε πρώτα την Αστυνομία και λίγο αργότερα έστρεψε την καραμπίνα προς το πρόσωπό του, τραβώντας την σκανδάλη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών τους, το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες τον τελευταίο καιρό και ενδεχομένως το ίδιο να συνέβη το πρωί, με την τραγική κατάληξη για τους δύο.