Ολοκληρώθηκε αστυνομική δράση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, για την πάταξη του στάσιμου και υπαίθριου εμπορίου στις περιοχές της παραλίας Κατερίνης και της Λεπτοκαρυάς Πιερίας, όπου παρατηρείται έξαρση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους στις περιοχές της παραλίας Κατερίνης και της Λεπτοκαρυάς για την σύλληψη τυχόν μη νόμιμων μεταναστών και την πάταξη του παρεμπορίου.
Κατά τη διάρκεια των διενεργούμενων ελέγχων, προσήχθησαν 23 αλλοδαποί από το Μπαγκλαντές και τη Νιγηρία, για έλεγχο της νομιμότητας της παραμονής τους στην ελληνική επικράτεια.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα παρεμπορίου και ειδικότερα: 2.524 κοσμήματα, 110 ζεύγη γυαλιών ηλίου, 980 παιδικά παιγνίδια, 140 γυναικείες τσάντες, 540 μανταλάκια θαλάσσης, 130 ομπρέλες, 105 ηλεκτρικές συσκευές απώθησης εντόμων, 54 ηλεκτρικοί φανοί, 91 ακουστικά, 500 καρούλια κλωστής, 232 καπέλα, 600 σελίδες φ/α τατουάζ, 78 τρισδιάστατες αφίσες και 10 υποδήματα.

Τα κατασχεθέντα καταστράφηκαν άμεσα σε συνεργασία με τους δήμους Κατερίνης και Δίου – Ολύμπου, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Πηγή: thestival.gr