Παράλληλη σχέση με την 32χρονη αδερφή της Φαίης είχε, όπως προκύπτει από τα όσα είπε ο ίδιος στην απολογία του, ο 25χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον φονικό ξυλοδαρμό της νεαρής, στις 5 Απριλίου, στη Νέα Μάκρη.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην Espresso ο δικηγόρος του, ο κατηγορούμενος μίλησε στον ανακριτή για τη διπλή του σχέση τονίζοντας: «Με την αδελφή της Φαίης, η οποία ήταν σε διάσταση με το σύζυγό της, διατηρούσα παράλληλο δεσμό. Μου ζητούσε επίμονα να χωρίσω και μου έλεγε ότι θα χώριζε και αυτή από τον άντρα της προκειμένου να ζήσουμε μαζί. Το μοιραίο βράδυ η Φαίη έμαθε από την αδελφή της για αυτή την παράνομη σχέση. Με πήρε έξαλλη στο τηλέφωνο και μου ζήτησε να συναντηθούμε. Ήθελε εξηγήσεις. Πήγα το βράδυ στο σπίτι της, την κάλεσα στο κινητό της και βγήκε έξω…».

Εκεί, λογομάχησαν, καυγάδισαν πολύ άσχημα και η κοπέλα τον χαστούκισε. Εκείνος ανταπέδωσε το χαστούκι με αποτέλεσμα η κοπέλα να πέσει και να χτυπήσει το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Όπως αναφέρει το Έθνος, ο 25χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Φαίη και δήλωσε ότι πενθεί από τη στιγμή που έμαθε για τον θάνατό της.

Όπως φαίνεται να είπε, φοβήθηκε όταν είδε πως η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της, την έβαλε στο αυτοκίνητο και την πήγε στο σπίτι ενός φίλου του και μαζί την μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό, απ’ όπου ειδοποίησε την αδελφή της.

Το θύμα κατέληξε στο νοσοκομείο στις 30 Απριλίου ύστερα από 26 ημέρες νοσηλείας.

Ο κατηγορούμενος, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε χτες προφυλακιστέος.