Εν ψυχρώ δολοφονία στο Περιστέρι: Τα βίντεο που εξετάζει η αστυνομία

Όλα τα σενάρια που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
22:53
26/07/2019
Εν ψυχρώ δολοφονία στο Περιστέρι: Τα βίντεο που εξετάζει η αστυνομία
loading

Οι εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία του 25χρονου Τούρκου κουρδικής καταγωγής σε καφετέρια στο Περιστέρι τρέχουν και οι Αρχές εξετάζουν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα.

Ένα βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star, και το οποίο η αστυνομία θεωρεί ντοκουμέντο, απεικονίζει έναν άνδρα να κινείται στα στενά γύρω από την καφετέρια όπου σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.

Ένα ακόμη οπτικό ντοκουμέντο, που εξετάζεται από την αστυνομία, δείχνει δύο άνδρες να φεύγουν από την περιοχή, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα σενάρια.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν και όλα τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στην καφετέρια στο Περιστέρι. Επίσης στα χέρια των Αρχών βρίσκεται και το κινητό τηλέφωνο του θύματος, το οποίο ερευνάται.

Η σύζυγος του 25χρονου κλήθηκε από την αστυνομία και ανέφερε ότι δεν γνώριζε ο άνδρας της να έχει διαφορές με κάποιον, ούτε αναγνωρίζει τον άνθρωπο που καθόταν μαζί του στην καφετέρια.

Τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί σε συνδυασμό με τις κινήσεις του δολοφόνου τους οδηγούν σε δύο σενάρια:

- το πρώτο θέλει να υπάρχει προσωπικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία λόγω της κίνησης του δράστη να συνεχίσει να χτυπά με το όπλο το θύμα του όταν του έπεσε η γεμιστήρα από το πιστόλι.

- το δεύτερο αφορά μια συναλλαγή που δεν είχε καλή εξέλιξη. Στο συγκεκριμένο σενάριο ο άνθρωπος που καθόταν μαζί με το θύμα, μπορεί να λειτούργησε ως «δόλωμα» και να έφυγε λίγο πριν εμφανιστεί ο δολοφόνος.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του Star:

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει