Μπορεί ο σύζυγος της να την έστειλε στο νοσοκομείο με ρήξη σπλήνας στη διάρκεια καυγά, μπορεί να τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία, όμως στο Δικαστήριο εμφανίστηκαν ως ένα ιδιαίτερα αγαπημένο ζευγάρι που συμβιώνει πλέον αρμονικά.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, πρόκειται για ένα ζευγάρι Πολωνών που διαμένει αρκετά χρόνια στο Ηράκλειο και στο παρελθόν είχε συνεχείς καυγάδες, ακόμα και μπροστά στο παιδί τους.

Σήμερα, ο σύζυγος κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της συντρόφου του. Το περιστατικό αφορούσε τον βαρύ τραυματισμό της γυναίκας μετά από λογομαχία του ζευγαριού.

Όπως είχε καταγγελθεί τότε, η κατάσταση τέθηκε εκτός ελέγχου με τον σύζυγο να χτυπά βαρύτατα την γυναίκα, η οποία χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο με ρήξη σπλήνας.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας αναφέρθηκε ότι μετά το συγκεκριμένο συμβάν, ο σύζυγος «μεταμορφώθηκε» σε άλλον άνθρωπο. Έτσι η γυναίκα του έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία με την επανασύνδεση τους.Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών με αναστολή.