Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. λίγο μετά τις έξι το απόγευμα έφτασαν στην Καλλιθέα και συνέλαβαν τον αδελφό της 53χρονης εκπαιδευτικού που δολοφονήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Παλαιό Φάληρο.

Ο 52χρονος άνδρας, που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, αναζητούνταν από την αστυνομία καθώς είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της αδελφής του.

Η επιχείρηση της σύλληψής του έγινε μπροστά στα μάτια περαστικών καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε στα χέρια των αρχών λίγο πριν μπει στο σπίτι του επί της οδού Ευριπίδου. Η σύλληψη καταγράφηκε σε βίντεο που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα και χρησιμοποίησε στο ρεπορτάζ του ο ΑΝΤ1 στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που παρακολουθούσαν διακριτικά όλες αυτές τις ημέρες την πολυκατοικία όπου διέμενε ο 52χρονος, τον εντόπισαν το απόγευμα και τον συνέλαβαν.

Όπως τόνισαν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, ο φερόμενος ως δράστης προέβαλε αντίσταση μόλις τον ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί, ενώ φώναζε. Οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών όπου ανακρίνεται.