Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα τα 35 μέλη του ΠΑΜΕ που συνελήφθησαν χθες στα επεισόδια που ακολούθησαν την κατάληψη του γραφείου του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ διαμαρτύρονταν για τις δηλώσεις του κ. Βρούτση ότι η κοινωνική ασφάλιση είναι βασισμένη πάνω σε πελατειακές σχέσεις.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η πορεία των μελών του ΠΑΜΕ προς τα Δικαστήρια. Προηγήθηκε στις 8 συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έγινε χρήση χημικών από την αστυνομία σε μια προσπάθεια να «σπάσουν» την κατάληψη και να απομακρύνουν τους καταληψίες από το κτίριο. Χθες το βράδυ πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από τη ΓΑΔΑ σε ένδειξη συμπαράστασης για τους συλληφθέντες, παρούσης και της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα.

Οι χθεσινές συλλήψεις προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, που έκαναν λόγο για «κυβερνητική καταστολή», ενώ το ΠΑΜΕ υποστηρίζει ότι τα μέλη του δεν προξένησαν καμία ζημιά στο γραφείο του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση