Την έκδοση του «Λίπους» στη Γαλλία αποφάσισε ο Άρειος Πάγος

Ο 57χρονος φέρεται να είναι ο αρχηγός της ρωσικής μαφίας


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
13:30
19/12/2018
Την έκδοση του «Λίπους» στη Γαλλία αποφάσισε ο Άρειος Πάγος
1
loading

«Ναι» στην έκδοση του  Γεωργιανού, γνωστού με το ψευδώνυμο το «Λίπος» στη Γαλλία είπε το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Ο 57χρονος, ο οποίος φέρεται ως αρχηγός της ρωσικής μαφίας, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, θα εκδοθεί στη Γαλλία μόνο για το αδίκημα που αφορά σε κλοπές τις οποίες του αποδίδουν.

Για τα υπόλοιπα αδικήματα τα οποία αφορούν απόκρυψη κλοπιμαίων, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε να διενεργηθεί έρευνα από την Εισαγγελία  Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι συγκεκριμένες πράξεις έχουν τελεστεί στη χώρα μας. Μάλιστα, σύμφωνα με την απόφαση του Αρείου Πάγου οι Γάλλοι οφείλουν να επαναμεταγάγουν  στη χώρα μας το «Λίπος» όταν ζητηθεί.

Ο 57χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Απρίλιο κατά την διάρκεια κοινής ευρωπαϊκής αστυνομικής επιχείρησης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Γαλλία. Ο Γεωργιανός είχε αποφυλακιστεί το 2015 για λόγους υγείας και από τότε φέρεται να επανήλθε στη ενεργό δράση κάνοντας κλοπές και τις διαρρήξεις, με λεία περίπου 1.οοο.οοο ευρώ. Οι γαλλικές αρχές αποδίδουν στο «Λίπος» τον τίτλο ηγετικού στελέχους εγκληματικής οργάνωσης, η οποία διέπραττε κλοπές, ξεπλένοντας τα κλοπιμαία.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Χαχα

    Ελλάς Γαλλία συμμαχία !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει