Η συγκλονιστική ιστορίας της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β’ νεκροταφείο Αθηνών, τον περασμένο Οκτώβριο, αναβιώνει σήμερα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Οι δικαστές καλούνται να ρίξουν φως στις συνθήκες της άγριας δολοφονίας της νεαρής κοπέλας καθώς ο 58χρονος κατηγορούμενος για το έγκλημα έχει επιλέξει να τηρήσει μια στάση που έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά.

Και αυτό γιατί αν και αρχικά ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι ήταν εκείνος που έδωσε το μοιραίο χτύπημα στην 32χρονη μέσα στο νεκροταφείο στη συνέχεια ανακάλεσε εμπλέκοντας στην υπόθεση και άλλα πρόσωπα. Μάλιστα, ο 58χρονος σε συμπληρωματική του απολογία ενώπιον του ανακριτή κατονόμασε συγκεκριμένα πρόσωπα ως ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς.

Η οικογένεια της νεαρής γυναίκας εξακολουθεί να ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά ζητώντας την τιμωρία του ανθρώπου που ευθύνεται για το μοιραίο τέλος.

Το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος ανέτρεψε τους αρχικούς του ισχυρισμούς τους κάνει, σύμφωνα με τους δικηγόρους τους, να περιμένουν με αγωνία την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς ζητώντας να απαντηθούν, μέσα από την ακροαματική διαδικασία, όλα τα ερωτήματα που τους βασανίζουν.