Ανησυχητικές διαστάσεις έχει πάρει το φαινόμενο της ενδοσχολικής βίας, σε σχολεία του Αγρινίου. Τα συνεχή επεισόδια μάλιστα, οδηγούν γονείς σε δημοτικό σχολείο σε έκτακτη γενική συνέλευση.

Κατά το πρόσφατο παρελθόν και πάλι μέσα από τον τοπικό τύπο, είχαν αναδειχτεί τα πολλά κρούσματα, που δεν περιορίζονται μόνον στις μεγαλύτερες ηλικίες, αλλά πλέον είναι συχνά και στα Δημοτικά σχολεία. Mάλιστα, η τοπική εφημερίδα «Συνείδηση» είχε περιγράψει συγκεκριμένα περιστατικά σε σχολεία του Αγρινίου.

Αυτη τη φορά, σύμφωνα με πληροφορίες που παραθέτει το agriniopress, σε Δημοτικό σχολείο του Αγρινίου, οι γονείς είναι ανάστατοι από την συμπεριφορά συγκεκριμένων παιδιών, που δεν διστάζουν να χτυπήσουν συμμαθητές τους άνευ λόγου και αιτίας.

Γίνεται λόγος για παιδιά που πηγαίνουν αιμόφυρτα στα σπίτια τους, άλλο με σπασμένη μύτη, άλλο με πρησμένο πόδι κ.ο.κ. και για μια κατάσταση που πάει από το κακό στο χειρότερο, αφού οι γονείς των μαθητών με αυτήν την συμπεριφορά, αν και έχουν κληθεί, δεν ασχολούνται με το θέμα, ενώ όπως φαίνεται ούτε οι εκπαιδευτικοί μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση.

Γι αυτό την Δευτέρα ο σύλλογος γονέων του συγκεκριμένου σχολείου θα συνεδριάσει εκτάκτως για να συζητήσει για το πρόβλημα και να αναζητήσει λύσεις.