Τη μεζονέτα του τραγουδιστή Νίκου Βέρτη έβαλαν στόχο διαρρήκτες το βράδυ της Τετάρτης με ένα χτύπημα που μοιάζει με αυτό της οικογενειακής μαφίας των Ρομά.

Οι δράστες παραβίασαν ένα από τα παράθυρα του σπιτιού του 40χρονου καλλιτέχνη, και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και ρολόγια μεγάλης αξίας.

Συγκεκριμένα, οι δράστες άνοιξαν το παράθυρο πρώτου ορόφου και κατάφεραν να εισέλθουν στο εσωτερικό της κατοικίας, αφού πρώτα είχαν φροντίσει να απενεργοποιήσουν το σύστημα ασφαλείας.

Στη συνέχεια οι κακοποιοί, ανενόχλητοι, κατάφεραν να εντοπίσουν το μικρό χρηματοκιβώτιο που είχε ο γνωστός καλλιτέχνης και στην κυριολεξία να το σηκώσουν ολόκληρο και να το πάρουν μαζί τους.

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψαν οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν από τον διάσημο τραγουδιστή για την διάρρηξη, το χρηματοκιβώτιο περιείχε μετρητά περίπου 30.000 ευρώ, κοσμήματα και ρολόγια μεγάλης αξίας, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος.

Η συγκεκριμένη διάρρηξη που φέρει όλα τα χαρακτηριστικά της πολυδαίδαλης σπείρας της Μαφίας των Ρομά που εξαρθρώθηκε την περασμένη εβδομάδα, φέρνει στην επιφάνεια των ερευνών τα ασύλληπτα μέλη της συγκεκριμένης συμμορίας, ανάμεσα τους και ορισμένοι από τους φερόμενους αρχηγούς.