Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Ένας έλληνας τραυματίστηκε νωρίτερα σε συμπλοκή στο κέντρο της πόλης του Πύργου σε απόσταση εκατό μέτρων από το δικαστικό μέγαρο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δράστες της επίθεσης είναι δύο αλλοδαποί, που χτύπησαν δύο Έλληνες.

Όλα συνέβησαν όταν οι δύο Έλληνες βρίσκονταν σε καφετέρια και έφτασαν εκεί οι δύο αλλοδαποί. Χωρίς να έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες, οι δύο δράστες επιτέθηκαν και χτύπησαν τους δύο άνδρες με αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο να τραυματιστεί. Λίγη ώρα αργότερα αιμόφυρτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου, όπως δημοσιεύει το ilialive.

Αρκετοί πολίτες που αντιλήφθηκαν το συμβάν έσπευσαν για βοήθεια όμως οι δράστες μετά την επίθεση διέφυγαν με αυτοκίνητο και αναζητούνται από την Αστυνομία.