Ο εντοπισμός του κρησφύγετου όπου βρίσκονται τα όπλα-ταυτότητα της οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών» είναι το πρώτο μέλημα των αντρών της Αντιτρομοκρατικής. Τα όπλα αυτά είχαν χρησιμοποιηθεί στις δολοφονίες του αστυνομικού της Αντιτρομοκρατικής Νεκτάριου Σάββα και του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό του χώρου στον οποίο βρίσκονται έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο.

Σε ό,τι αφορά το ανθρώπινο δυναμικό της οργάνωσης, οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής πιστεύουν πως έχουν καταφέρει ένα καίριο πλήγμα στους κομάντος της «Σέχτας» με τις αθρόες συλλήψεις μελών της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Κι αυτό γιατί θεωρούν πως υπήρχε ευθεία διασύνδεση των δύο οργανώσεων, με αποτέλεσμα μετά τις τελευταίες συλλήψεις για τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» να σιγήσει και η «Σέχτα».

Όσο όμως τα όπλα – ταυτότητα δεν είναι στα χέρια των αντρών της Αντιτρομοκρατικής κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να βρεθούν και πάλι στην κατοχή ανθρώπων που θα τα κάνουν να ξαναβγάλουν από τις κάνννες τους καυτό μολύβι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», η ηγεσία της Αντιτρομοκρατικής μετά την πρόοδο των ερευνών είναι έτοιμη και πολύ σύντομα πιστεύει ότι θα έχει τα πολυπόθητα αποτελέσματα.