Ένας 31χρονος και ένας 20χρονος είναι οι δράστες που δολοφόνησαν στις 26 Ιουνίου ένα ζευγάρι στη Βέροια. Οι αστυνομικοί μετά από παρακολούθηση αρκετών ημερών ανακάλυψαν χθες το κρησφύγετό τους και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι τους στο οποίο βρέθηκαν:

Ένα καλάσνικοφ

Ένα υποπολυβόλο tokarev

Τρεις γεμιστήρες με 63 φυσίγγια

Εκατόν τριάντα επτά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων

Πλήθος κλοπιμαίων, μέρος των οποίων προέρχεται από το σπίτι των θυμάτων.

Σε κοντινή απόσταση από το διαμέρισμα των δραστών, βρέθηκαν σταθμευμένα δύο Ι.Χ. τα οποία οι συλληφθέντες είχαν αφαιρέσει από περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του 31χρονου συλληφθέντα εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών για κλοπές και απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πειραιά, με την οποία διατάχθηκε η σύλληψή του για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Συνελήφθησαν επίσης δύο ομοεθνείς, που έμεναν μαζί με τους δύο άντρες, ηλικίας 16 και 20 ετών, για υπόθεση κλοπής και κατοχή πέντε δεμάτων χασίς.

Το ζευγάρι είχε βρει δεμένο χειροπόδαρα ο γιος τους, με τον πατέρα να έχει χτυπηθεί στο κεφάλι και τη μητέρα να έχει πεθάνει, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, από ασφυξία.