Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας έπεσαν την περασμένη Τρίτη στις περιοχές της Αγίας Βαρβάρας και του Αιγάλεω, δύο ρομά, ηλικίας 26 και 52 ετών, και ένας 23χρονος Αλβανός, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αποδόμησης εγκληματικών κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών ουσιών και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και πληθώρα καταγγελιών για την εγκληματική δράση των ανωτέρω, εντοπίσθηκαν οι δύο ρομά, οι οποίοι διακινούσαν ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και μετά από συντονισμένη επιχείρηση συνελήφθησαν. Λίγο νωρίτερα είχε συλληφθεί και ο 23χρονος Αλβανός ο οποίος είχε προμηθευτεί ναρκωτικά από τους ανωτέρω.

Στην κατοχή τους και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία των ημεδαπών στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, την οποία είχαν καταστήσει ορμητήριο της εγκληματικής δράσης τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

– Ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 65,9 γραμμαρίων

– 27 ναρκωτικά δισκία.

– Ένα σύστημα καταγραφής αποτελούμενο από μία κάμερα, τρεις  τηλεοράσεις-μόνιτορ, δύο τροφοδοτικές συσκευές και έναν ψηφιακό καταγραφέα (εγκατεστημένο στο σπίτι των συλληφθέντων).

– Μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

– Τρία κινητά τηλέφωνα.

– Το χρηματικό ποσό των 4.405 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε τους δύο σε Τακτικό Ανακριτή.