Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά η εισαγγελική έρευνα για τα επεισόδια στον τελικό του κυπέλλου το περασμένο Σάββατο.

Το πρωί κατέθεσε ως μάρτυρας στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιο Κανελλόπουλο που διενεργεί την κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση ο πρόεδρος του Ατρομήτου. Γεώργιος Σπανός ενώ τις επόμενες ημέρες θ’ ακολουθήσει και ο πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης.

Στην κατάθεση του ο κ. Σπανός περιέγραψε όσα ο ίδιος αντιλήφθηκε καθώς, όπως είπε, δεν είχε άμεση γνώση των επεισοδίων, επισημαίνοντας πως όλα αυτά «σκοτώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Στο πλαίσιο της έρευνας για την αναζήτηση ποινικών ευθυνών σχετικά με όσα έγιναν κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΚ- Ατρομήτου, κατάθεση έδωσε ακόμη ο εκπρόσωπος του ΟΑΚΑ που έχει υπογράψει τη σχετική σύμβαση με την εταιρεία ασφάλειας του γηπέδου (security).

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κληθούν επίσης από τον εισαγγελέα Κανελλόπουλο για να καταθέσουν και οι επικεφαλής αστυνομικοί διευθυντές που ήταν υπεύθυνοι για τα μέτρα που είχαν ληφθεί για τον αγώνα, στο γήπεδο του ΟΑΚΑ ενώ την Τρίτη εξετάστηκε και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής.