Στην Ελλάδα εκδόθηκε και ο τρίτος δράστης της δολοφονίας του επιχειρηματία Δημήτρη Ζουγανέλη που είχε γίνει στη Μύκονο. Η οικογένεια του θύματος εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της, μέσω του δικηγόρου που την εκπροσωπεί κ. Αλέξη Κούγια «σε όσους συνέβαλαν να βρίσκονται στα χέρια της ελληνικής δικαιοσύνης όλοι οι δράστες των επίδικων πράξεων».

Σύμφωνα με δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, η έκδοση του κατηγορούμενου για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως έγινε «κατόπιν εξαιρετικών ενεργειών της ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Σύρου, του αρμόδιου αντεισαγγελέα εφετών και του τμήματος Εκδόσεων του Υπουργείου Δικαιοσύνης».

Επιπλέον, σύμφωνα με τον κ. Κούγια «κατόπιν ενεργειών της ανακρίτριας το τμήμα ανάλυσης βιολογικών υλικών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής δέχτηκε να εξετάσει εργαστηριακά τα πειστήρια που βρέθηκαν μέσα στο φράγμα Μαού Άνω Μεράς Μυκόνου, στις 22 Δεκεμβρίου 2010 προκειμένου να διακριβωθεί η παρουσία σε αυτά αξιοποιήσιμου βιολογικού υλικού».