Το φως της δημοσιότητας βλέπει το βίντεο με τις κινήσεις του άγνωστου που άρπαξε το βρέφος από τη γιαγιά του σε σουπερμάρκετ στην Ομόνοια και στη συνέχεια το εγκατέλειψε στον Άλιμο, δίπλα σε κάδους απορριμάτων.
Στο βίντεο που μεταδίδει το Mega, διακρίνονται ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του άγνωστου άνδρα, τον οποίο ακόμη αναζητούν οι Αρχές. Στα πλάνα φαίνεται η είσοδός τους στο κατάστημα, οι αγορές που πραγματοποιούν, η στιγμή που η γιαγιά δίνει την εγγονή της στα χέρια του άγνωστου άνδρα και στη συνέχεια δείχνει την γυναίκα να ανεβαίνει στον πάνω όροφο και ο νεαρός να απομακρύνεται από το κατάστημα.
Οι Αρχές προσπαθούν να καταβάλουν από τα πλάνα που έχουν στη διάθεσή τους αν υπάρχει κάποια σχέση του άγνωστου με την γιαγιά του μωρού ή αν αυτός την εξαπάτησε για να της αποσπάσει το παιδί.
Από τα πλάνα που έχουν εξετάσει οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση φαίνεται ότι τα δύο άτομα γνωρίζονται και συνομιλούν καθ’ όλη τη διάρκεια της κοινής τους παρουσίας στο σουπερμάρκετ.