Το Εργατοϋπαλληλικό κέντρο Αρκαδίας καταγγέλλει ότι τρεις νέοι στην Τρίπολη, επιστρέφοντας στο σπίτι τους, δέχτηκαν απρόκλητη και αναίτια επίθεση, κατά αρχήν από έναν αστυνομικό με πολιτικά και με συμβατικό αυτοκίνητο, ζητώντας εξακρίβωση στοιχείων, ενώ στη συνέχεια κατέφθασαν τρία περιπολικά με 10 – 12 ένστολους.

Προσθέτει δε στην ίδια ανακοίνωση, ότι ξυλοκόπησαν τον έναν νεαρό με βάναυσο τρόπο και τελικά τον μετέφεραν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, μετά από λίγες ώρες όπου παρέμεινε για νοσηλεία αρκετές ημέρες.

Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου οργανώνει συγκέντρωση το προσεχές Σάββατο στις 10.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο και στην συνέχεια πορεία στην Τρίπολη ‘για την αστυνομική αυθαιρεσία και βία.

Να σημειώσουμε ότι, σήμερα το πρωί για την υπόθεση αυτή, μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης ο νεαρός ο οποίος ανέφερε το περιστατικό και είπε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά των αστυνομικών. Στην ίδια εκπομπή ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αρκαδίας, σημείωσε ότι ο νεαρός δε δέχτηκε τον έλεγχο των αστυνομικών, προέβαλε αντίσταση και έβριζε τους αστυνομικούς χυδαία. Είπε επίσης, ότι οι συνάδελφοί του έπραξαν τα νόμιμα και δεν αποδέχεται τις καταγγελίες περί αστυνομικής βίας, ενώ τόνισε ότι έχουν καταθέσει μήνυση οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή του συμβάντος.

Πηγή; thebest.gr