Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες για τον τραγικό θάνατο που βρήκε μια κοπέλα πέφτοντας από γέφυρα στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το flashnews, πρόκειται για 17χρονη από την περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, η οποία προετοιμαζόταν για τις επερχόμενες πανελλήνιες εξετάσεις.

Το κορίτσι είχε ήδη ξεψυχήσει όταν έφτασαν στο σημείο πυροσβέστες, ενώ διερχόμενοι οδηγοί την είδαν τη στιγμή που έκανε τη βουτιά θανάτου από τη γέφυρα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Τα σενάρια που εξετάζονται

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Cretalive, με βάση την προανάκριση, εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.

Η μαθήτρια έφυγε από το σχολείο, όπου έδινε ενδοσχολικές εξετάσεις, και συγκεκριμένα στο μάθημα της Ιστορίας, και λίγο αργότερα σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό. Πάντως, αυτό που εξετάζεται από τις Αρχές είναι εάν συνέβη κάτι που την αναστάτωσε ή τη στενοχώρησε κατά την εξεταστική διαδικασία.

Μαθαίνοντας την τραγική είδηση, όλοι βρέθηκαν σε κατάσταση σοκ! Η οικογένεια, οι συμμαθητές, οι καθηγητές της, όσοι τη γνώριζαν. Μάλιστα, κλήθηκε για κατάθεση και ο διευθυντής του σχολείου, όπου φοιτούσε το άτυχο κορίτσι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή του συμβάντος στο σημείο προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση με διερχόμενους οδηγούς να προσπαθούν να αντιληφθούν τι είχε συμβεί.