Να λύσουν το κουβάρι του μυστήριου θανάτου μιας 63χρονης μητέρας και του 36χρονου γιου της μέσα στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη προσπαθούν συνεχίζοντας τις έρευνές τους οι Αρχές. Τα ερωτήματα είναι πολλά, ενώ πλέον έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ληστείας, καθώς από το διαμέρισμα δεν λείπουν κοσμήματα, χρήματα ή άλλα αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Τα δύο πτώματα βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 10/4, όταν οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία από την έντονη δυσοσμία που έβγαινε από ένα διαμέρισμα, συγκεκριμένα από μία μονοκατοικία στην οδό Θερμοπυλών.

Οι άνδρες, με τη βοήθεια κλειδαρά, άνοιξαν την εξωτερική πόρτα, και βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Η γυναίκα έφερε τραύματα στην κροταφική χώρα και καθόταν σε πολυθρόνα, ενώ ο γιος έφερε τραύματα από καραμπίνα στο κεφάλι και βρέθηκε γυμνός στο κρεβάτι της μητέρας του.

Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί με σφαίρα στο κεφάλι
Το σπίτι της τραγωδίας

Στην αρχή υπήρξαν υποψίες για δολοφονία. Σιγά σιγά όμως οι Αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μία οικογενειακή τραγωδία.

Ο γιος φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε με μία διαφορά από 15-16 ώρες έως και δύο 24ωρα.

Η Αστυνομία αποκλείει το ενδεχόμενο της ληστείας για τους εξής λόγους: η πόρτα της κουζίνας που ήταν ανοιχτή ήταν ξεκλείδωτη και όχι παραβιασμένη. Επίσης, δεν έλειπαν χρήματα και δεν είχαν κλαπεί τιμαλφή από το σπίτι.

Όλα αυτά συνηγορούν, όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής 12/4 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, στο ότι πρόκειται για οικογενειακή τραγωδία.

Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί με σφαίρα στο κεφάλι

Τι λέει ο ιατροδικαστής

Αναφορικά με το όπλο που βρέθηκε μακριά από τον πιθανό δράστη, εκτιμάται πως ο 36χρονος πυροβόλησε τη μητέρα του, στη συνέχεια πήγε σε ένα άλλο δωμάτιο, αυτοπυροβολήθηκε, αλλά σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το τραύμα του είναι στο μάγουλο.

Άρα από τον τραυματισμό έως τον θάνατο, πέρασαν κάποιες ώρες και είχε τη δυνατότητα να πάει από το σαλόνι στο κρεβάτι και εκεί να ξεψυχήσει.

Ωστόσο ερωτήματα προκύπτουν για τη στάση των συγγενών των θυμάτων, ενώ οι γείτονες επεσήμαναν πως είχαν να δουν από την προηγουμένη Πέμπτη τη μητέρα και τον γιο της, ωστόσο απέδωσαν την απουσία τους σε τυχαίο γεγονός.