Μυστηριώδεις παραμένουν οι συνθήκες της οικογενειακής τραγωδίας στην Ηλιούπολη, όπου μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους με τραύματα από καραμπίνα.

Το ανθρωποκτονιών εκτιμά ότι είναι επικρατέστερο το σενάριο ο γιος να σκότωσε τη μητέρα του και μετά από αρκετές ώρες, ίσως και μέρες, να έβαλε τέλος στη ζωή του.

Λίγες ώρες πριν μητέρα και γιος βρεθούν νεκροί, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων που επικαλείται το Star, στην ταράτσα του σπιτιού περιφερόταν ένας άνδρας ηλικίας κάτω των 40, μαυροφορεμένος, με ένα σακίδιο στην πλάτη.

Οι Αρχές, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξετάζουν ποιος είναι. Μπορεί να είναι κάποιος που ξέρει στοιχεία για την τραγωδία, μπορεί όμως να είναι και ο γιος, που συνήθιζε να περνά χρόνο στην ταράτσα του σπιτιού τους.

Είχε τη μάνα του νεκρή στο σπίτι για 24 έως 48 ώρες

Το ανθρωποκτονιών θεωρεί ως το επικρατέστερο σενάριο ο γιος να σκότωσε τη μητέρα του. Για τουλάχιστον 24 με 48 ώρες περιφερόταν στον χώρο δίπλα στο άψυχο κορμί της και στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και αυτοπυροβολήθηκε στο μάγουλο.

Το σενάριο της τραγωδίας ενισχύουν και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας αφού διαπιστώθηκε ότι η μητέρα είχε πεθάνει 48 ώρες πριν τον γιο της.

Επίσης, όπως έδειξε η αστυνομική έρευνα ο 36χρονος βρέθηκε σε διαφορετικό σημείο από εκεί που πυροβολήθηκε και συγκεκριμένα βρέθηκε γυμνός πάνω στο κρεβάτι της μητέρας του. Οι αρχές εκτιμούν ότι ο 36χρονος αφού αυτοπυροβολήθηκε κατάφερε να περπατήσει μερικά μέτρα και να πάει από το σαλόνι στο υπνοδωμάτιο, και έτσι εξηγείται και το πώς βρέθηκε η καραμπίνα σε διαφορετικό σημείο από τις σορούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την οριστική απάντηση στο ποιος πυροβόλησε αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, όπου ελέγχουν αν υπάρχει πυρίτιδα στα χέρια του 36χρονου και αν είναι τα δικά του δακτυλικά αποτυπώματα πάνω στην καραμπίνα.

Ο πατέρας της οικογένειας είχε φύγει από τη ζωή πριν περίπου 5 χρόνια. Ήταν κυνηγός και η καραμπίνα του φονικού άνηκε νόμιμα σε εκείνον.