Το ερώτημα σχετικά με τον τόπο διαμονής του Αιγύπτιου, τις τελευταίες ημέρες πριν το μακελειό, επανέρχεται στην υπόθεση της ναυτιλιακής της Γλυφάδας.

Ο Αιγύπτιος που δολοφόνησε τρεις και έπειτα αυτοκτόνησε αρχικά θεωρούταν πως έμενε σε σπίτι που του είχε παραχωρήσει η οικογένεια, το οποίο μάλιστα φερόταν να είναι και το «μήλον της έριδος» μεταξύ των δύο πλευρών.

Η σχετική φημολογία πάντως διαψεύστηκε άμεσα καθώς από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το σπίτι δεν παρουσίαζε σημάδια πρόσφατης διαμονής.

Αυτό που προέκυψε από την έρευνα των αρχών, είναι ότι το πρωί της ημέρας του μακελειού, ο Αιγύπτιος δράστης και αυτόχειρας, είχε τηλεφωνήσει σε 60χρονο υπάλληλο της ναυτιλιακής εταιρείας και είχε πει ότι θα πάει στην εταιρεία ώστε να τους αφήσει κάποια δώρα και άλλα πράγματα που έφερε από το νησί.

Τα «δώρα» φαίνεται πως είχαν για παραλήπτη τη Δέσποινα Καρνέση, που φέρεται να διατηρούσε καλές σχέσεις με τον Αιγύπτιο. Ο άνθρωπος που μίλησε με τον Αιγύπτιο το μοιραίο πρωινό, έδωσε κατάθεση στην Ασφάλεια Αττικής, και ανέφερε τι είπαν στη συνομιλία τους. Σύμφωνα με την κατάθεση, δεν αντιλήφθηκε κάποιο μένος του Αιγύπτιου. Ανέφερε πως πιθανόν διέμενε σε ένα σπίτι στον Πειραιά, χωρίς να γνωρίζει σε ποιον ανήκει.

Αυτό το σπίτι δεν το γνωρίζουν οι αστυνομικοί ώστε να γίνουν έρευνες εκεί. Παρά το τηλεφώνημα, φαίνεται πως όταν έφτασε στην εταιρεία δεν αναζήτησε τον 60χρονο εργαζόμενο.