Αποκαλύψεις για τον εμπνευστή και ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, έκανε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Βήμα» και «Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος φέρεται να έχει επισκεφτεί και παίξει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών τουλάχιστον 1.000 φορές, όπως προκύπτει από κάρτα που έχει χτυπήσει στο κατάστημα.

Επιπλέον από έρευνα των Αρχών σε συνδυασμό με ιδιωτικές εταιρείες κι άλλες κρατικές Αρχές ο κ. Πολυχρονόπουλος έχει ποντάρει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών 500.000 ευρώ από λογαριασμούς της μητέρας του και συγγενών και από αυτά έχει χάσει 180.000 ευρώ. Πρόκειται για τους ίδιους  λογαριασμούς που κατέθεταν χρήματα άνθρωποι με σκοπό να προσφέρουν βοήθεια.

Ο εμπνευστής της κοινωνικής κουζίνας ο «Άλλος Άνθρωπος» φαίνεται επίσης να έχει ποντάρει 200.000 και σε άλλη στοιχηματική εταιρεία από λογαριασμούς συγγενών και paypal, όπου σε αυτή την περίπτωση έχει χάσει 160.000 ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από την μέχρι τώρα εν εξελίξει έρευνα.