Μια απίστευτη καταγγελία έκανε 20χρονη Ρουμάνα στην περιοχή της Ζακύνθου. Η γυναίκα απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα Λαγανά, ώστε να καταγγείλει τον πεθερό, αλλά και το γείτονά της, ότι τη βίαζαν, όταν έλειπε ο άντρας της.

Σύμφωνα με την «Ημέρα της Ζακύνθου» ο πεθερός της την βίασε δυο φορές πριν από ένα μήνα, ενώ ο βιάστηκε και από τον αλβανό γείτονά της δυο φορές. Μάλιστα, ο πεθερός πήρε χρήματα από τον γείτονα, ώστε να τον αφήσει να μπει στο σπίτι της γυναίκας και να ασελγήσει επάνω της. Μάλιστα, ο γείτονας την ανάγκασε να του κάνει και στοματικό έρωτα!

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, ενώ κίνησε διαδικασία αυτοφώρου, συλλαμβάνοντας τους εμπλεκόμενους. Αυτό που δεν μπορεί να εξηγήσει η αστυνομία είναι το λόγο που η καταγγελία έγινε ένα μήνα μετά. Το γεγονός αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην έρευνα, καθώς δεν μπορεί να αποδειχθεί πλέον ιατρικά ο βιασμός. Οι άντρες πάντως αρνούνται τις κατηγορίες.

Πηγή: imerazante.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.