Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκούλια από την Κυψέλη, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τον Αύγουστο του 2023. Μέσα στη μέρα αναμένονται τα αποτελέσματα DNA από το δείγμα που έδωσε ο πατέρας της, ώστε να διαπιστωθεί αν η σορός που βρέθηκε στον Πόρο και ήταν στα αζήτητα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας ανήκει στην αγνοούμενη γυναίκα.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, κάποια κοσμήματα που εντοπίστηκαν στη σορό ενισχύουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για την αγνοούμενη γυναίκα, ωστόσο αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της εξέτασης DNA.

Σύμφωνα με το STAR, επάνω στη σορό που εντοπίστηκε βρέθηκε ένα χρυσό ρολόι, ίδιο με αυτό που φορούσε η 53χρονη στο αριστερό της χέρι.

Οι αρχές θεωρούν ότι το πτώμα της γυναίκας παρασύρθηκε από τα ρεύματα στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου και κατέληξε στον Πόρο. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν όσα ανέφερε μια ναυαγοσώστρια, η οποία βρήκε ένα σακίδιο που φέρεται να ανήκει στην 53χρονη.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, είπε πως δε θυμάται την ημερομηνία που εντόπισε το σακίδιο, αλλά σίγουρα αναφέρεται στο χρονικό διάστημα μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Ειδικότερα, λέει πως εκείνη τη μέρα πήγε στις 08:00 το πρωί να πιάσει δουλειά και ένας λουόμενος της είπε πως έχει βρεθεί ένα σακίδιο στην παραλία, το οποίο έβλεπε για ώρες στο σημείο χωρίς κάποιον να το αναζητά.

Πρόκειται για ένα κόκκινο σακίδιο μέσα στο οποίο βρέθηκαν μια μαύρη φόρμα, ένα μπλουζάκι, φουλάρια, μπουκαλάκια με νερό, ένα κουτί με πουράκια, καθώς και αντικαταθλιπτικά χάπια. Σύμφωνα με τη μαρτυρία, υπήρχε και ένα ζευγάρι καφέ παπούτσια. Όπως είπε, αυτό που της έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι δεν βρήκε κάποιο στοιχείο, που να οδηγεί στον κάτοχο του σακιδίου, όπως πορτοφόλι ή κινητό τηλέφωνο.

Επίσης, ένας υπάλληλος του πάρκινγκ, που ξεκίνησε τη βάρδιά του την ίδια ώρα, είπε ότι το σακίδιο βρισκόταν στο σημείο από το προηγούμενο βράδυ και κάτοχός του ήταν μια κυρία. Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι η γυναίκα μπήκε στο νερό και κολύμπησε σε μεγάλη απόσταση, χωρίς όμως στη συνέχεια να τη δει να βγαίνει από τη θάλασσα.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή Σ. Τσαντίρη, ο οποίος πραγματοποίησε νεκροψία-νεκροτομή, αναφέρει ότι πρόκειται για θάνατο χωρίς να προσδιορίζεται η αιτία, αποκλειόμενης της δηλητηρίασης από φάρμακα. Στη σορό δεν εντοπίστηκαν κακώσεις, που να οδηγούν στο ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, αν και η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, με αποτέλεσμα πολλά στοιχεία να έχουν χαθεί.

Μιλώντας στην εκπομπή ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης έκανε την εκτίμηση ότι το πιθανότερο είναι ο θάνατος της γυναίκας να οφείλεται σε παθολογικά αίτια και σε συνδυασμό με τα φάρμακα που βρέθηκαν ίσως να την οδήγησαν στο να χάσει τις αισθήσεις της και να παρασυρθεί από τα θαλάσσια ρεύματα.