Μια ακόμα καταγγελία ενός πρώην εθελοντή στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» έρχεται να ενισχύσει τις ήδη υπάρχουσες για τα όσα έχουν συμβεί με τη δομή και τα χρήματα που εισέρρεαν σε αυτήν.

Ο άνθρωπος που μίλησε στο MEGA και το LIVE News υποστηρίζει ότι ήταν εθελοντής από το 2013 αλλά «συνειδητοποίησα τι γινότανε και σηκώθηκα και έφυγα». Σημειώνει ότι η ξανθιά γυναίκα που συνδέεται με τον Κώστα Πολυχρονόπουλο ήταν «ιθύνων νους» και «οργανωτικός εγκέφαλος» αλλά και πως ο ιδρυτής του «Άλλου Ανθρώπου» δεν είχε ψωνίσει ποτέ υλικά για φαγητό και πως όλες οι μερίδες φαγητού γίνονταν με το ελάχιστο δυνατό λάδι. «Όλα μπλουμ» λέει χαρακτηριστικά.

«Ήμουν εθελοντής το 2013. Πίσω σχεδόν στις αρχές της κίνησης της συγκεκριμένης. Είδα τι έγινε, συνειδητοποίησα τι γινότανε και σηκώθηκα και έφυγα μαζί με μία φίλη. Θέλω να επικεντρωθώ στη συγκεκριμένη κυρία αυτή την ξανθιά που ήταν συμβία του, η οποία ήταν ο νους και ο οργανωτικός εγκέφαλος πίσω από αυτόν.

Η συγκεκριμένη, είχε τεράστιες γνωριμίες και διασυνδέσεις στον καλλιτεχνικό χώρο, στον πολιτικό χώρο και ούτω καθεξής και τον έφερνε σε επαφή με αυτές τις γνωριμίες και προωθούσε το έργο του. Καυχιότανε δηλαδή, δεν έκρυβε την πολυτελή ζωή που έκανε τα έλεγε η ίδια. Ποτέ δεν ψώνιζε (σ.σ. ο Πολυχρονόπουλος). Επειδή ήμουν εκεί πέρα. Κάθε μέρα πήγαινα.

Σχεδόν καθημερινά. Μαγείρευε μακαρόνια μπλουμ, πατάτες μπλουμ, φασόλια μπλουμ (μόνο με νερό και το ελάχιστο δυνατό λάδι). Μπούρδες. Ούτε λάδι δεν είχαν μέσα στο φαγητό, ούτε τίποτα. Ποτέ δεν ψώνιζε ο Πολυχρονόπουλος. Στο εγγυώμαι εγώ και μάλιστα βάζανε ένα χάρτινο κουτί για ταμείο. Μια κατσαρόλα από πάνω με ένα αλουμινόχαρτο και έβαζε ο κόσμος χρήματα. Κυρίως τα περισσότερα χρήματα μαζευόντουσαν στο Μοναστηράκι. Κάθε Σάββατο που υπήρχε».