Μία μεγάλη, αστυνομική επιχείρηση στήθηκε το βράδυ της Τρίτης (16/1) στο Ηράκλειο της Κρήτης εξαιτίας μίας πληροφορίας πως ένας νέος άνθρωπος, μόλις 25 ετών, είχε σκοπό να αυτοκτονήσει.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα cretapost.gr, όλα συνέβησαν περίπου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, όταν ένας 25χρονος με ανάρτησή του στο Instagram αναφέρει πως έχει σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.

Την ανάρτησή του 25χρονου είδε ένας φίλος του και πήρε έντρομος τηλέφωνο την αστυνομία, ενημερώνοντας για τις προθέσεις του κολλητού του.

Ο αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν σε υπηρεσία, αφού είδε την ανάρτηση, κατάφερε να εντοπίσει τα στοιχεία του 25χρονου και του τηλεφώνησε, ενώ έδωσε σήμα και στους συναδέλφους του, που ήταν σε περιπολία.

Ο 25χρονος απάντησε στην κλήση του και φαίνεται να ήταν σε κατάσταση σύγχυσης και απελπισίας. Ο αστυνομικός, όμως, του έπιασε την κουβέντα και διαπίστωσε πως περπατούσε στο κέντρο της πόλης. Με έξυπνο τρόπο έμαθε ακριβώς πού βρισκόταν και ειδοποίησε τους αστυνομικούς που ήταν σε περιπολία.

Μισή ώρα μετά ο 25χρονος εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών στο ΠΑΓΝΗ, όπου και νοσηλεύεται στην Ψυχιατρική Κλινική.