Σε μια απίστευτη καταγγελία προέβη ένας καρκινοπαθής, που πήγαινε για τη θεραπεία του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Όπως κατήγγειλε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» με τον Παναγιώτη Στάθη και τον Γιάννη Κολοκυθά, επιτήδειοι τον εξαπάτησαν και του απέσπασαν χρήματα.

«Έπεσα θύμα ληστείας, με μεθόδους μαφίας, με μεθόδους συμμορίας μέσα στον «Ευαγγελισμό» το πρωί. Είμαι καρκινοπαθής και κάθε 21 μέρες πηγαίνω στον «Ευαγγελισμό» να κάνω τη θεραπεία μου, προγραμματισμένα και όλα ωραία. Και εχθές πήγα εκεί, περίμενα να έρθει το φάρμακο, να μου το βάλει στη φλέβα και ο ογκολόγος μου θεώρησε καλό να μου συνταγογραφήσει μια ακτινογραφία θώρακος, την οποία πήγα και έκανα. Βγαίνοντας από το ακτινολογικό με φωνάζει ένας με ρούχα τραυματιοφορέα και μου λέει “Κύριε δεν δούλευε το ασανσέρ αυτό. Ελάτε στο μικρό“. Εγώ πείστηκα», ανέφερε αρχικά το θύμα.

Στη συνέχεια, χωρίς να καταλάβει τίποτα ο καρκινοπαθής, του απέσπασαν χρήματα. «Μπήκα λοιπόν σε ένα μικρό ασανσέρ και έρχεται ένας δίπλα μου και με πίεζε και ο τραυματιοφορέας μου πήρε από την τσέπη 720 ευρώ».

«Την επόμενη φορά που θα πάω, θα πρέπει να πάω οπλισμένος στον «Ευαγγελισμό»; Γιατί θα πρέπει να φοβάμαι; Δεν ξέρουν στο υπουργείο ότι δρουν συμμορίες στα νοσοκομεία; Πρέπει να λάβουν μέτρα, είναι ένα μπάχαλο», κατήγγειλε ο ίδιος.