Σκηνές «Φαρ Ουέστ» εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα στα Πατήσια, όταν άγνωστοι πυροβόλησαν τουλάχιστον 7 φορές εναντίον καφετέριας χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Το κατάστημα, που στεγάζεται στην Παρασκευοπούλου, ήταν κλειστό εκείνη την ώρα και γι’ αυτό δεν κινδύνευσε κάποιος. Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν ζημιές στην γυάλινη πόρτα και την τζαμαρία της καφετέριας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι σφαίρα εξοστρακίστηκε και σε γκαράζ.

Η ΕΛ.ΑΣ. περισυνέλλεξε από το σημείο και μια βολίδα, ενώ την προανάκριση ανέλαβε το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας.

Κάτοικος της περιοχής που άκουσε τους πυροβολισμούς μίλησε στην κάμερα του Newsbeast και ανέφερε: «3 η ώρα τη νύχτα, άκουσα έναν μεγάλο θόρυβο. Τρεις πιστολιές, με μεγάλο κρότο. Βγήκαμε έξω, αλλά δεν προλάβαμε να δούμε τίποτα. Είχαν εξαφανιστεί τα πάντα. Αλλά ο κρότος ακούστηκε μέχρι την άλλη γωνία». Όταν ρωτήθηκε αν φοβήθηκε, ο ίδιος απάντησε πως «ναι, φοβήθηκα. Φοβήθηκα μήπως γινόταν στον δρόμο και βγήκα στο παράθυρο, να δω μήπως είναι στη γωνία. Ήταν μεγάλος κρότος».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως «δεν πρόλαβα να δω τίποτα». Όσον αφορά τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, ο άνδρας είπε πως «τον ξέρω. Καλός άνθρωπος, από εδώ παίρνω καφέ κάθε μέρα. Και τα κορίτσια ξέρω και τη γυναίκα του, είναι καλοί, ήσυχοι άνθρωποι».

Ο μάρτυρας κατέληξε μιλώντας και για ένα παλαιότερο γεγονός: «πέρυσι, μου είπαν, πως γλεντούσαν εδώ απέξω και “έριξαν” στον αέρα κάποιοι φίλοι τους που περνούσαν».

Δείτε φωτογραφίες του Newsbeast από το σημείο: