Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 18χρονος αδελφοκτόνος, ο οποίος νωρίτερα απολογήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας. Η απολογία του κράτησε μια ώρα. Σ’ αυτήν φέρεται να δήλωσε πως δεν ήθελε να κάνει κακό στον αδελφό του και πως όλα ήταν ένα ατύχημα.

Ενώπιον της ανακρίτριας κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισής του η μητέρα, η γιαγιά αλλά και η σύντροφός του.

Στην ίδια παρέα με τη νεκρή 16χρονη στον Βύρωνα

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA και του LIVE News, τα δύο αδέλφια, τόσο ο 18χρονος αδελφοκτόνος όσο και το 16χρονο θύμα, βρίσκονταν στην ίδια παρέα με τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση της 16χρονης που έχασε τη ζωή της από κοκτέιλ ναρκωτικών σε σπίτι στον Βύρωνα.

Η 16χρονη είχε βρεθεί αναίσθητη σε ένα έρημο σπίτι στον Βύρωνα. Έδωσε τη μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ αλλά δεν τα κατάφερε. Τα δύο αδέρφια γνώριζαν τον βασικό κατηγορούμενο που φέρεται να έχει χορηγήσει τα ναρκωτικά στη 16χρονη.

Η συγκεκριμένη πληροφορία προκύπτει από οικείους της 16χρονης, από άτομα που κατέθεσαν ως μάρτυρες για το θάνατό της αλλά και από πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι υπηρεσίες που εξετάζουν.

Τα δύο αδέλφια της Νέας Σμύρνης και ο κατηγορούμενος για την άλλη υπόθεση ηταν στην ίδια παρέα όμως δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν τον θάνατο της 16χρονης μαζί τους.