Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας και αφορούν τον Όλιβερ από την Αράχωβα. Ένας μάρτυρας – κλειδί σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φέρεται να υποστήριξε πως γνωρίζει και μέχρι και το σημείο που βασανίστηκε το χάσκι.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης (21/12) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο υπάρχει ένας μάρτυρας ο οποίος βρέθηκε ενώπιον των Αρχών για 2η φορά και έδωσε περισσότερα στοιχεία για τη μοιραία νύχτα που βασανίστηκε το άτυχο χάσκι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο εν λόγω μάρτυρας φέρεται να είχε βρεθεί ξανά στο αστυνομικό τμήμα και να είχε δώσει πριν από κάποιες μέρες πληροφορίες για την συγκεκριμένη νύχτα της κακοποίησης του σκύλου. Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως γνωρίζει και μέχρι και το σημείο που βασανίστηκε ο Όλιβερ και μάλιστα είπε ότι όλα έγιναν σε απόσταση μικρότερης των 100 μέτρων από το σπίτι που έμενε ο Όλιβερ.

Παράλληλα οι φιλανθρωπικές οργανώσεις ισχυρίζονται πως γνωρίζουν ποιος είναι ο δράστης. Συγκεκριμένα, όπως λένε, πρόκειται για άνθρωπο που έχει πολλές διασυνδέσεις, ενώ έδωσαν ακόμη και τελεσίγραφο 48 ωρών ώστε να αποκαλυφθεί το όνομα.