Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη στη Θεσσαλονίκη είναι γνώριμος των αρχών, καθώς έχει κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού σε βάρος μιας 20χρονης φοιτήτριας.

Η κοπέλα μίλησε στην εκπομπή Live News και ανέφερε πως ο κατηγορούμενος την προσέγγισε δύο φορές. Η πρώτη ήταν το 2015, όταν αυνανίστηκε μπροστά της σε είσοδο πολυκατοικίας. Τότε, κατηγορήθηκε για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Μάλιστα, μετά από ένα χρόνο, αποπειράθηκε να βιάσει την συγκεκριμένη φοιτήτρια και με την κοπέλα να ξεφεύγει τελευταία στιγμή και η υπόθεση να πηγαίνει στα δικαστήρια.

«Η απόπειρα βιασμού σε βάρος μου έγινε το 2016. Ήμουν φοιτήτρια στην Κομοτηνή. Πάλεψα μαζί του και στάθηκα τυχερή, γιατί βρέθηκε ένα παιδί εκείνη την ώρα στο σημείο, εκείνος τρομοκρατήθηκε και έφυγε», είπε χαρακτηριστικά.

«Μάλιστα, ένας αστυνομικός τότε μου είχε πει ότι είχαν γίνει άλλες 6-7 επιθέσεις από εκείνον, αλλά τα κορίτσια δεν τον είχαν καταγγείλει. Έμενα στην Αλεξανδρούπολη τότε. Συνήθιζε να βγαίνει στην Κομοτηνή, γιατί εκεί είχε πολλές φοιτήτριες. Τότε είχε υποστηρίξει ότι τον είχα καλέσει σπίτι μου. Βρέθηκε, όμως, βίντεο που έδειχνε ότι με ακολουθούσε επί ώρα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τα σκυλιά είχαν επιτεθεί σε 15χρονη

Στην εκπομπή του Mega μίλησε και μια μητέρα από την Ορεστιάδα, αναφέροντας ότι ο 37χρονος έμενε κάποτε στη περιοχή, αλλά έφυγε, επειδή ένα από τα τρία σκυλιά του επιτέθηκαν στην 15χρονη κόρη της.

«Γυρνούσε το παιδί μου στο σπίτι από το φροντιστήριο και της επιτέθηκε το σκυλί που ήτανε κρυμμένο ανάμεσα στα αμάξια σε ένα πεζούλι εκεί πέρα ξαπλωμένο και με το που περνάει, χωρίς να κάνει θόρυβο, της όρμησε και αν δεν ήταν οι γείτονές μου εκείνη την ώρα το παιδί μου θα ήταν στη θέση αυτής της γυναίκας», είπε η μητέρα της 15χρονης.

«Του λέγαμε ότι το σκυλί βγαίνει, μάζεψέ το, είναι επικίνδυνο, θα κάνει ζημιά, “όχι, τίποτα δεν κάνει το σκυλί”. Δένε το στην αυλή. Βγαίνει το σκυλί χριστιανέ μου, λείπεις όλη την ημέρα. Βγαίνει το σκυλί και μας κυνηγάει. Δεν τα είχε δεμένα, γιατί δεν το ήθελε ο ίδιος, “με ψυχολογικά θα τα έχω τα σκυλιά” λέει άμα τα δέσει», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έτσι, σύμφωνα με όσα ανέφερε, ο 37χρονος μετά από αυτό το περιστατικό έφυγε από το πατρικό του στην Ορεστιάδα και πήγε στη Θεσσαλονίκη.