Σε ένα παράνομο ινστιτούτο ομορφιάς είχε μετατρέψει στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας μία 30χρονη, κάνοντας μπότοξ κι επεμβάσεις με υαλουρονικό οξύ χωρίς να έχει σχετική άδεια και με σκευάσματα που δεν έχουν την έγκριση του ΕΟΦ και είναι απαγορευμένα στην Ευρώπη.

Όλα αποκαλύφθηκαν έπειτα από σχετική καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία. Από την έρευνα προέκυψε ότι η 30χρονη, σε οικία ιδιοκτησίας της, διατηρούσε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, όπου χορηγούσε σε πελάτες της σκευάσματα υαλουρονικού οξέως και μπότοξ.

Μάλιστα, για την προώθηση της δραστηριότητάς της και τη διερεύνηση του πελατολογίου της, η 30χρονη διαφήμιζε τις υπηρεσίες της και τα προϊόντα μέσω λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διέθετε.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, είπε στην πρωινή εκπομπή του MEGA πως η σύλληψη αυτή είναι μία επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας.

«Μία γυναίκα συνελήφθη καθώς είχε φτιάξει ως ιατρείο το σπίτι της και έκανε ενέσιμες θεραπείας. Επίσης, δύο άτομα στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν για τον ίδιο λόγο. Συγκεκριμένα, ένας επιχειρηματίας έφερνε παράνομο μπότοξ και υαλουρονικό από την Κίνα και τα διακινούσε μαζί με τον υπάλληλό του», ανέφερε χαρακτηριστικά.