Αίσιο ήταν το τέλος της εξαφάνισης της 12χρονης στην Πάτρα, καθώς η αστυνομία βρήκε το κορίτσι από το σήμα που εξέπεμψε το κινητό της τηλέφωνο.

Σύμφωνα με το tempo24.news, αργά το απόγευμα οι αστυνομικοί «σάρωσαν» πεζοί αλλά και με οχήματα το κέντρο της Πάτρας, αξιοποιώντας πληροφορίες πως εκινείτο στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Αγ. Γεωργίου.

Η μικρή βρέθηκε λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα από άνδρες της Αστυνομίας, στη διασταύρωση της Πατρέως με την Υψηλάντου, κοντά στην Αρχαιολογική Υπηρεσία.

Είχε προηγηθεί συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ με εταιρία κινητής τηλεφωνίας και η διαδρομή της ανήλικης ανιχνεύτηκε από το στίγμα του κινητού της.

Το χρονικό

Το κοριτσάκι έφυγε το πρωί της Πέμπτης (9/11) για να πάει στο σχολείο του σε Δημοτικό της περιοχής Ανθούπολης. Ωστόσο όταν περίπου στις 4 το απόγευμα οι γονείς του πήγαν για να την παραλάβουν, πληροφορήθηκαν πως δεν είχε εμφανιστεί στην τάξη του (6η Δημοτικού) γεγονός που προκάλεσε σοκ τόσο στην εκπαιδευτική κοινότητα, όσο και στους γονείς.

Η εξαφάνιση καταγγέλθηκε άμεσα στην Αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της μικρής σε πολλές περιοχές της Πάτρας αρχής γενομένης από σημεία κοντά στο σχολείο αλλά και σε άλλα σημεία του κέντρου χωρίς ωστόσο να έχει εντοπιστεί μέχρι τις 6.30 το απόγευμα.