Με λόγια που ραγίζουν καρδιές μιλάει για την 21χρονη κόρη της Έμμα που σκοτώθηκε η Κέλλυ Καμπάνη. Λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη για τον θάνατό της την Τρίτη (7/11) η μητέρα της φοιτήτριας που παρασύρθηκε από όχημα και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη επεσήμανε «όποια κι αν είναι η ποινή, το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω».

Όπως μεταδίδει το thesstoday.gr για την οικογένεια της Έμμας δεν έχει περάσει ούτε μια ημέρα από το παγωμένο βράδυ της 22ης Νοεμβρίου του 2022.

Οι τραγικές στιγμές του δυστυχήματος που στέρησε τη ζωή στη νεαρή κοπέλα αναβιώνουν σήμερα στις αίθουσες του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

«Θα έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δολοφόνο του παιδιού μας»

«Είναι ένας εφιάλτης, ένας εφιάλτης. Ανεβαίνουμε πάνω γνωρίζοντας ότι θα έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δολοφόνο του παιδιού μας, ότι θα ξαναζήσουμε λεπτό προς λεπτό, ό,τι συνέβη…Θα το δούμε σε φωτογραφίες, δεν ξέρω πώς θα το ζήσουμε αυτό, είναι πολύ δύσκολο» επισημαίνει η μητέρα της, Κέλλυ Καμπάκη, υπογραμμίζοντας την επιθυμία της για δικαιοσύνη.

«Από τη δικαιοσύνη περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Απλά. Αυτός ο άνθρωπος πήρε μια ζωή καλώς ή κακώς με τον τρόπο που συμπεριφερόταν αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα, αργά ή γρήγορα» δήλωσε, σημειώνοντας ότι πρέπει να κληθεί τουλάχιστον ως μάρτυρας και η 19χρονη συνεπιβάτιδα του οχήματος. «Από τη δικαιοσύνη περιμένουμε να δικαστεί και η συνοδηγός μαζί του, πράγμα που επίσης δυστυχώς δεν συμβαίνει, καθώς την έχουν απαλλάξει από κάθε κατηγορία, με την πρόφαση ότι παρουσιάστηκε αυτόβουλα στο τμήμα με σκοπό να συνδράμει, πράγμα που δεν ισχύει και αφού την απάλλαξαν απ’ όλα δεν την κάλεσαν καν, στο Δικαστήριο ως μάρτυρα» αναφέρει η μητέρα της 21χρονης.