«Μόνο ανώμαλες εξελίξεις μπορούν να διακόψουν τον ομαλό δημοκρατικό βίο της χώρας», ήταν η απάντηση του Γιάννη Ραγκούση στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία».

«Αυτό οφείλουν να το αντιληφθούν όλοι όσοι φαντάζονται ότι υπάρχουν περιθώρια πολιτικής αποσταθεροποίησης», προσθέτει ο κ. Ραγκούσης.

Ο υπουργός Εσωτερικών υπογραμμίζει ότι «προτιμούμε να είμαστε η πρώτη κυβέρνηση που θα θυσιάσει το μέλλον της, αλλά όχι το μέλλον της χώρας», ενώ δεσμεύεται ακόμη ότι δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας δημόσιος υπάλληλος.

Παράλληλα, χαρακτηρίζει «ανεπίτρεπτη» την παρέμβαση της τρόικας στην εσωτερική πολιτική ζωή με συστάσεις στα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Σχετικά με την υπόθεση της Siemens τονίζει ότι «έρχεται η ώρα της αλήθειας για όλους. Εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει τη θέση μας. Και διά στόματος πρωθυπουργού έχουμε πει είμαστε αποφασισμένοι να ματώσουμε».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.