«Μαζί φτιάχνουμε το μέλλον», είναι το σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας της Έφης Αχτσιόγλου για τις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Το σύνθημα ήδη αποτυπώνεται στο υλικό για την περιοδεία που θα πραγματοποιήσει από την Τετάρτη η κ. Αχτσιόγλου στη βόρεια Ελλάδα, με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλονίκη.

📍 Ξεκινάμε από τη Θεσσαλονίκη! Σας περιμένω την Τετάρτη στις 20.00 στο ΑνΦανΓκατε στο Τελλόγλειο, να συζητήσουμε για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, για το μέλλον μας!

Posted by Έφη Αχτσιόγλου -Effie Achtsioglou on Monday, July 24, 2023

Περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα από την Τετάρτη έως το Σάββατο

Περιοδεία στη βόρεια Ελλάδα θα πραγματοποιήσει από την Τετάρτη έως και το Σάββατο η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Έφη Αχτσιόγλου.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση στο ΑνΦανΓκατέ, στο Τελλόγλειο, στις 20:00 (Αγίου Δημητρίου 159Α). Την Πέμπτη θα βρίσκεται στην Έδεσσα, όπου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση στο Murphy’s Law, στις 18:30. Την Πέμπτη θα βρίσκεται στα Γιαννιτσά, όπου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Γιαννιτσών, στις 20:00. Την Παρασκευή θα βρίσκεται στην Καβάλα, όπου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση στο Riviera Cafe, στις 20:00 και το Σάββατο στη Βέροια, όπου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση στον Πολυχώρο Πάρκου Ελιάς, στις 12:00.