Για το πανηγύρι στη Φωκίδα όπου στις 14 Αυγούστου θα παίξει ντραμς με τον Χρήστο Μενιδιάτη μίλησε την Τρίτη (18/7) ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο πολιτικός αναφέρθηκε στην «στροφή» του στα καλλιτεχνικά που εξήγησε αποτελούν τη μεγάλη του αγάπη.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha «Alpha Τώρα» εξομολογήθηκε ότι συνεργάζεται με έναν «κορυφαίο δάσκαλο» στα ντραμς, τον Φώτη Γιαννόπουλο. «Αν τον είχα από τα μαθητικά μου χρόνια δεν θα είχα σπουδάσει» επεσήμανε.

«Έλεγα πάντα ότι ήθελα να παίξω σε πανηγύρι και το είπα, μεταξύ άλλων, στον Γιώργο Κουβαρά. Κάποιος το άκουσε, ένας ατζέντης και μου πρότεινε τρεις ημερομηνίες με επώνυμους καλλιτέχνες. Δεν μπορούσα τις δύο παρά μόνο παραμονή Δεκαπενταύγουστου που θα ήμουν στην Αθήνα» δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Τον Οκτώβριο με Νοέμβριο ανέφερε πως θα κυκλοφορήσει το τραγούδι «Αργείς» του συναδέλφου του Χρήστου Αηδόνη στο οποίο ο ίδος παίζει ντραμς.

«Το τραγούδι αυτό προέκυψε όταν καθόμασταν στα υπουργικά συμβούλια επί δεύτερου μνημονίου και δεχόμασταν ξύλο χωρίς να μιλάμε. Τότε του είπα “δεν γράφεις κανά στίχο” και έγραψε το τραγούδι αφού του είπα “αργείς”. Τώρα το μελοποίησε και θα το βγάλουμε αλλά πρώτα θέλουμε να το δουλέψουμε πολύ» δήλωσε.

Κλείνοντας ο Ανδρέας Λοβέρδος σημείωσε ότι πιθανότατα θα «ανοίξει αυλαία» στο πανηγύρι με τον Χρήστο Μενιδιάτη με το τραγούδι «Καπετανάκης».