Μετά την Έλενα Ακρίτα και τον Παύλο Πολάκη και ο Νίκος Φίλης σχολίασε τις δηλώσεις του δημοφιλούς τραγουδοποιού, Διονύση Σαββόπουλου υπέρ της Νέας Δημοκρατίας.

Ο άλλοτε υπουργός Παιδείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε «πληγή» για τον ίδιο τον Διονύση Σαββόπουλο, ενώ σημείωσε πως «θέλει να παίξει ρόλο κομματικού καθοδηγητή υπέρ της Νέας Δημοκρατίας».

Φιλοξενούμενος σε εκπομπή του Open, ανέφερε: «Είμαστε σε μια εκλογική μάχη, ο καθένας διατυπώνει τις απόψεις του και πρώτα-πρώτα ο Σαββόπουλος, ο οποίος αισθάνθηκε την ανάγκη να δηλώσει ότι είναι με τη Νέα Δημοκρατία και τον Μητσοτάκη.

Για μένα προσωπικά ο Σαββόπουλος, που υπήρξε αυτό που υπήρξε στη νεότητά μου, είναι μια πληγή αυτή τη στιγμή. Για μένα. Είναι μια πληγή διότι θυμάμαι τον Σαββόπουλο να μας εμπνέει, να μας δημιουργεί μια αντίληψη για τη ζωή πάρα πολύ δυναμική και ριζοσπαστική με τα τραγούδια του και τώρα τον βλέπω να θέλει να παίζει έναν ρόλο κομματικού καθοδηγητή υπέρ της Νέας Δημοκρατίας. Ο Σαββόπουλος δεν υπήρξε ποτέ ινστρούχτορας κομματικός, ποτέ δεν είπε ‘ψηφίστε τον τάδε’» ανέφερε χαρακτηριστικά.