Κολλητός φίλος του Αλέξη Γεωργούλη μίλησε στην τηλεόραση για την καταγγελία για κακοποίηση που αντιμετωπίζει ο ευρωβουλευτής, αναφέροντας ότι δεν θεωρεί πως διέπραξε κάποια αξιόποινη πράξη το πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Ντάγκας, αντιδήμαρχος Αγιάς, μίλησε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» και δήλωσε πως δεν γνωρίζει αν είχε σχέση ο κατηγορούμενος με την Ελένη Χρονοπούλου, τη γυναίκα που τον έχει καταγγείλει.

«Όλοι μας συμφωνούμε ότι είναι αδιαπραγμάτευτος ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια απέναντι σε οποιοδήποτε φύλο. Η οποιαδήποτε βία είναι καταγγελτέα. Η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, πρόσθεσε πως «βλέποντας και ζώντας τον χαρακτήρα του ανθρώπου μετά από τόσα χρόνια φιλίας, δεν μπορεί να φτάσει σε τέτοιου είδους επίπεδα και σκηνικά», ενώ είπε πως είναι προβληματισμένος από το χρόνο που ήρθε η καταγγελία στη δημοσιότητα.

«Ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι δοτικός, φιλικός, συμμετοχικός, είναι ήρεμος, βοηθά, δεν μπορεί να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα. Δεν μπορεί ο χαρακτήρας του ανθρώπου να φτάσει σε τέτοια επίπεδα», δήλωσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι μία εκ των δικηγόρων του Αλέξη Γεωργούλη, η Σοφία Κατσούλα, σε δηλώσεις που έκανε, αναφέρθηκε στις επόμενες κινήσεις του ευρωβουλευτή σχετικά με την καταγγελία που αντιμετωπίζει.

Όπως υπογράμμισε η δικηγόρος, πρώτα οι Αρχές του Βελγίου πρέπει να απευθυνθούν στο Ευρωκοινοβούλιο, να στείλουν τα διαδικαστικά έγγραφα και στη συνέχεια η Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων της Ευρωβουλής να εισηγηθεί για την άρση της ασυλίας στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής.