Με μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση της οικονομίας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Οικονόμου ερωτηθείς σχετικά είπε ότι η πλατφόρμα για τα καύσιμα θα ανοίξει τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως στο τέλος αυτής ή τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Αναφερόμενος στις οικονομικές επιπτώσεις από την κρίση μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο κ. Οικονόμου είπε ότι οι κραδασμοί είναι όλο και πιο ισχυροί. Μίλησε για πρωτόγνωρες ανατιμήσεις σε όλες τις κοινωνίες. «Καθημερινά πολίτες και επιχειρήσεις ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά. Η κυβέρνηση προσπαθεί να λύσει προβλήματα και καμία επαγγελματική ομάδα δεν πρόκειται να μείνει αβοήθητη. Προσπαθούμε να κρατήσουμε την κοινωνία και την χώρα όρθια», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Οικονόμου άφησε επίσης ανοικτό το ενδεχόμενο και νέων μέτρων στήριξης αν χρειαστεί. Είπε χαρακτηριστικά: «Ακόμα τα μέτρα του Απριλίου δεν έχουν εφαρμοστεί. Όπως έχει ξεκαθαρίσει ο πρωθυπουργός έχουμε εφεδρείες και θα είμαστε στο πλευρό των ευάλωτων εξαντλώντας κάθε μέτρο και κάθε εργαλείο».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.