«Χθες ζήτησα από τον προεδρεύων κ. Αθανασίου να μη διακοπεί η ομιλία του κ. Πολάκη στην Ολομέλεια. Η Βουλή είναι χώρος δημόσιου διαλόγου και καμιά φορά συγκρούσεων, γιατί έτσι δημιουργείται και η σύνθεση. Θέλω να ξεκαθαρίσω λοιπόν στον ελληνικό λαό, ότι εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα από αυτά που λέει ο κύριος Πολάκης. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» τόνισε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας πριν από λίγη ώρα στη Βουλή.

Και συνέχισε: Η πράξη αρχειοθέτησης προς το πρόσωπό του για την υπόθεση Novartis, την οποία ζήτησαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως γνωρίζετε περιέχει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και πότε η Δικαιοσύνη δεν τα δίνει σε κανέναν, παρά μόνο στον ενδιαφερόμενο. Άρα η κατάθεση αιτήματος των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να δοθεί με την διαδικασία της κατάθεσης εγγράφων, γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι είναι παράνομη. Εάν ένας δικαστής έδινε στη Βουλή την πράξη αυτή, χωρίς τη δική μου συναίνεση, θα παραβίαζε όλα τα προσωπικά μου δεδομένα. Το κάνετε μόνο και μόνο για να δείξετε για μία ακόμα φορά το πραγματικό σας ήθος. Καταθέτω λοιπόν εγώ ο ίδιος το σύνολο της πράξης αρχειοθετήσεώς μου, γιατί δεν έχω να κρύψω κάτι. Αυτή η πράξη είναι ύμνος στην υπουργική μου θητεία. Καταλήγει ότι όχι μόνο δεν έχω ευνοήσει την Novartis, αλλά την έχω βλάψει κιόλας».

Και κατέληξε: «Σε ένα κράτος δεν λύνονται οι διαφορές με «τσίγκινα σωβρακάκια» (σ.σ. φράση που φέρεται να χρησιμοποίησε ο κ. Πολάκης κατά του υπουργού στο καφενείο της Βουλής προ ημερών), αλλά με κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Απευθύνομαι στον ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα που υποτίθεται πως μάχεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και τα λοιπά, και δεν βρήκε ούτε μια φράση για να ψέξει τον κ. Πολάκη για τα «τσίγκινα σωβρακάκια». Δεν καταδικάσατε τη φράση του».