Tις επιθέσεις με γκαζάκια στα σπίτια του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη και του προέδρου των Ειδικών Φρουρών, Βασίλη Ντούμα καταδικάζει το Κίνημα Αλλαγής.

Ο αρμόδιος για την Προστασία του Πολίτη στην ΚΟ του κόμματος, Γιώργος Καμίνης και ο τομεάρχης Μαρίνος Σκανδάμης, σε κοινή δήλωσή τους, υπογραμμίζουν ότι «οι σχεδόν ταυτόχρονες επιθέσεις με γκαζάκια στα σπίτια του δημοσιογράφου, Δημήτρη Καμπουράκη και του προέδρου του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Αττικής, Βασίλη Ντούμα, προκαλούν έντονη ανησυχία και είναι απολύτως καταδικαστέες.

«Τέτοιες μέθοδοι εκφοβισμού και τρομοκρατίας αποτελούν ευθεία επίθεση στην ελευθερία του λόγου και την ελευθερία της συνδικαλιστικής δράσης και δεν έχουν καμία θέση στη δημοκρατία μας», υπογραμμίζουν.

Τα δύο αρμόδια στελέχη του ΚΙΝΑΛ εκφράζουν παράλληλα τη συμπαράστασή τους στον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Βασίλη Ντούμα, ενώ επισημαίνουν ότι «οι επιθέσεις αυτές, σε συνδυασμό με τη σημερινή επανεμφάνιση του Ρουβίκωνα, οφείλουν να λάβουν την απάντησή τους με τα μέσα που η δημοκρατία μας διαθέτει» και προτρέπουν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να αντιμετωπίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή σοβαρότητα αυτήν την εξέλιξη.