Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είχε το πρωί ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιού.

Όπως μετέδωσε για το Mega ο Μιχάλης Ιγνατίου από την Ουάσιγκτον ο κ. Λιού σημείωσε ότι το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην Ελλάδα.

Ο Αμερικανός υπουργός επανέλαβε ότι η αποτυχία συμφωνίας θα δημιουργήσει άμεσες δυσκολίες για την Ελλάδα και ευρύτατες αβεβαιότητες για την Ευρώπη και την παγκόσμια οικονομία.

Προσφέρθηκε ακόμη να παραμείνει σε επαφή με τον πρωθυπουργό και άλλα μέρη της Ευρώπης και των διεθνών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο κ. Λιού είπε επίσης στον κ. Τσίπρα ότι η διαπραγμάτευση πρέπει να κλείσει τώρα.