Ανέβηκαν και πάλι οι τόνοι στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, καθώς σημειώθηκε φραστικό επεισόδιο μεταξύ της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με αφορμή την ώρα που έφτασε στη συνεδρίαση η κα Κωνσταντοπούλου, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η ακρόαση του διατελέσαντος προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της Υπόθεσης SIEMENS, Σήφη Βαλυράκη.

«Είναι γαϊδουριά να μας αφήνετε να περιμένουμε 2 ώρες και χθες και σήμερα και επίσης είναι γαϊδουριά να μην λέτε πότε θα τελειώσουμε», φώναξε ο Β. Μεϊμαράκης.

«Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι συμπεριφορά προέδρου που δεν θέλει να προκαλέσει. Δηλαδή θα μας βάλετε και τιμωρία; Εγώ και σήμερα σαν γαϊδούρι είμαι εδώ από τις 4 γιατί είχαμε συνεδρίαση στις 5 μ.μ., μας είπατε τηλεφωνικά ότι θα γίνει στις 5.30 μ.μ., έρχεστε στις 6 μ.μ. και μας κάνετε και παρατήρηση», τόνισε.

«Ως πρώην Πρόεδρος της Βουλής θα έπρεπε να μιλάτε με μεγαλύτερο αυτοπεριορισμό», σχολίασε η Ζ. Κωνσταντοπούλου. «Δεν δέχομαι τέτοια μαθήματα», φώναξε ο Β. Μεϊμαράκης, ενώ η πρόεδρος της Βουλής του έλεγε «δεν έχετε το λόγο».

«Αφήστε τα αυτά. Αυτά στους άλλους που σας ακούν. Δεν δέχομαι μαθήματα από εσάς. Άντε μπράβο», τη διέκοψε ο Β. Μεϊμαράκης. Η κα Κωνσταντοπούλου εξήγησε ότι δεν αναφέρονταν στον ίδιο, αλλά στην Όλγα Κεφαλογιάννη που «μίλησε χθες στην Επιτροπή και στη συνέχεια εξαφανίσθηκε. Μιλήσατε ως έχων την μύγα».

«Μας προσβάλλετε. Να είσαστε στην ώρα σας», επέμεινε ο κ. Μεϊμαράκης, ενώ διαμαρτυρόταν και η κα Κεφαλογιάννη.

«Νομίζω ότι η υπόθεση SIEMENS εξάπτει πολλά πάθη», σημείωσε η κα Κωνσταντοπούλου.

Δείτε βίντεο…