«Η συμφωνία που επιδιώκουμε είναι μια συμφωνία που θα κινείται στα όρια των προγραμματικών δεσμεύσεων, δεν πρόκειται να παρθούν μέτρα για το ασφαλιστικό, για τα εργασιακά, για μαζικές απολύσεις, μέτρα που θα έχουν λαϊκή επιβάρυνση», δήλωσε το πρωί της Δευτέρας στο Mega ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Λεουτσάκος.

Αν όμως «επιβάλλουν ένα σχέδιο υποταγής του ελληνικού λαού, θα προσφύγουμε στο βασικό όπλο που έχουμε, τον ίδιο το λαό, με όποιο μορφή προσφυγή στον ελληνικό λαό. Θα δώσουμε πλήρη εικόνα στον ελληνικό λαό τι γίνεται, το δημοψήφισμα μπορεί, θα το κρίνουμε, ο λαός είναι κυρίαρχος και έχει δικαίωμα να καθορίζει την πορεία», συμπλήρωσε.

«Τέτοια παραπλάνηση του λαού, δεν υπήρξε ποτέ», σημείωσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος της ΝΔ. «Είναι δυνατό να βάλουν υπογραφή με οικονομικούς δολοφόνους;», αναρωτήθηκε και κατηγόρησε την κυβέρνηση για ψέματα.

«Το παλούκι που έχετε και καλά εσείς να το έχετε, γιατί μπορεί να σας αρέσει, είναι δυνατό ένας λαός ολόκληρος να υποφέρει;», ανέφερε σε άλλο σημείο της συζήτησης ο βουλευτής της ΝΔ.

«Ο λαός υποφέρει από τα παλούκια που εσείς του βάλατε. Για αυτό σας έβαλε και ένα παλούκι και σας έστειλε εκεί που είσαστε. Και θα σας βάλει και δεύτερο παλούκι όταν προκαλέσουμε να ξανακρίνει ο λαός», ήταν η απάντηση του κ. Λεουτσάκου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.