«Ας συμφωνήσουν πρώτα μεταξύ τους και θα έρθει και η σειρά μας» είναι η απάντηση που δίνει η Σοφία Βούλτεψη στο ερώτημα αν είναι διατεθειμένη να ψηφίσει στη Βουλή μια συμφωνία η οποία θα συμπεριλαμβάνει και κάποια μέτρα τα οποία δεν θα δουν με καλό μάτι οι πολίτες.

«Υπάρχουν δύο θέματα. Καταρχήν γιατί έγιναν οι εκλογές, γιατί κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί έπρεπε να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί από το 2012, όπως έχει πει σε συνέντευξή του ο κ. Τσίπρας δεν είχε πρόγραμμα 100 ημερών, αλλά ήταν τόσο έκτακτη η κατάσταση που είχε πρόγραμμα 100 πρώτων ωρών», τόνισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Real FM.

«Άρα λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν έτοιμος, άλλο τώρα που κάνει δηλώσεις απειρίας και σας είπε ότι παραπλανήθηκε από διάφορους στο εξωτερικό. Γιατί έγιναν οι εκλογές; Γιατί κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ που ήταν έτοιμος και ήταν ο καλύτερος διαπραγματευτής και θα βάραγε τα νταούλια και θα χόρευαν όλοι; Για να ρωτάτε πάλι εμάς; Ας συμφωνήσουν πρώτα μεταξύ τους για τη συμφωνία, ας πάρουν απόφαση ποια θα είναι, ας τη φέρουν και θα έρθει και η σειρά μας», πρόσθεσε.

«Δεν ευθυνόμαστε εμείς αν δεν μπορεί να μαζέψει ο κ. Τσίπρας το κόμμα του. Εμείς δεν είμαστε ούτε η νταντά, ούτε η μασέρ του ΣΥΡΙΖΑ», συνέχισε η κ. Βούλτεψη και συμπλήρωσε: «Εμείς δεν υπάρχουμε για να δίνουμε τον ώμο μας να κλαίει ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε να τον γιατροπορεύουμε όταν πέσει και χτυπήσει το γόνατο».

«Για τη χώρα λοιπόν θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Θα δούμε τη συμφωνία», κατέληξε.