Για «εβδομάδα υιοθέτησης και νομοθέτησης της ανομίας – αναρχίας» έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης, μιλώντας στο Βήμα FM για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο και τη συζήτηση στη Βουλή.

«Από πλευράς του υπουργού Εσωτερικών, του κ. Βούτση, αναφέρθηκε ότι πρόκειται για μια εβδομάδα δημοκρατίας σε ό,τι αφορά τα συζητούμενα νομοσχέδια και τόνισα ότι πρόκειται για μια εβδομάδα υιοθέτησης και νομοθέτησης της ανομίας – αναρχίας. Διότι είδαμε και χθες το βράδυ τι ακριβώς συνέβη και δυστυχώς τι θα δούμε και αύριο», τόνισε.

«Φοβούμαι ότι θα υπάρξει ένα ξύπνημα της κυβέρνησης, εύχομαι να μην συμβεί αυτό όταν θα υπάρξουν θύματα, διότι αυτές οι αλλεπάλληλες καταστάσεις οδηγούν δυστυχώς και σε τέτοιες καταλήξεις και είναι αυτό που θέλαμε να προλάβουμε και γι’ αυτό και από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, με υπογραφή τριάντα δύο βουλευτών, κατατέθηκε επίκαιρη επερώτηση, η οποία έπρεπε να συζητηθεί τη Δευτέρα που μας πέρασε. Δυστυχώς, η Πρόεδρος της Βουλής έχει άλλες ασχολίες, άλλα πιο σοβαρά ζητήματα να παλέψει, οπότε η δημόσια τάξη και ασφάλεια, η κουβέντα που πρέπει να γίνει και τι πρέπει επιτέλους από πλευράς κυβέρνησης, άλλα και όλων μας, να διασφαλιστεί, πάει φαίνεται στο άγνωστο μέλλον», συμπλήρωσε ο κ. Κυριαζίδης.